yeeh bit

Direktor i vlasnik auto servisa "DRAGAN"

AUTO DRAGAN nudi pouzdane i kvalitetne auto-mehaničarske usluge koje su bazirane na višegodišnjem iskustvu naših servisera i kadrova. Naš servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku i servisiranje vozila.

 

Pored toga imamo i dve stubne dizalice i kompletan dijagnostički alat potreban za popravku vašeg automobila. Raspolažemo i sa kompletnom opremom za servis svih marki automobila. Naši serviseri konstantno prate razvoj auto-industrije i česte promene na novim modelima automobila.

Board computer prati rad elektronskih senzora, beleži različite događaje i neispravnosti i blagovremeno signalizira putem sijalica na komandnoj tabli ili onemogućava rad vozila. Detekcija kvara je nezamisliva bez pomoći dijagnostičkih uređaja koji preuzimaju podatke iz računara vozila. Upotreba kompjuterske dijagnostike, poznavanje rada vozila i pojedinih komponenti uz nezaobilazno iskustvo, predstavljaju ključ uspeha pronalaženja i otklanjanja kvara na vašem automobilu.

Kompjuterska dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. Najčešće je to upaljena crvena ili narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis „Check Engine“ na instrument tabli. Upozorenje koje nam kompjuter signalizira ne daje detalje o problemu. Jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema.

 

Najčešća vrsta servisa kod nas je mali servis (zamena filtera i ulja), veliki servis, servis na kočionom sistemu, servis izduva i servis na trapu-vešanju vozila.

Auto Dragan je opremljen najsavremenijom dijagnostikom u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu.

Bez obzira da li su u pitanju redovni servisi ili otklanjanje kvarova sve radove obavićemo u najkraćem mogućem roku i po vrlo pristupačnim cenama uz garanciju na sve izvršene radove.

Poslovni partneri

Close Menu